? ??????????????Dinos? ????? ?????? ???Rating: 4.6 (16 Ratings)??22 Grabs Today. 9296 Total Grabs. ??????G
et the Code?? ?? ????7?? ?????Punk Skulls? ????? ?????? ???Rating: 4.8 (96 Ratings)??22 Grabs Today. 15701 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ????7?? ???????????? ????Easy Install Instructions: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Monday, April 6, 2009

PTS..UPSR..PMR..SPM..STPM..exam..exam..exam..

uwaaaaaa...tersentap asenye ble tgk jadual exam sem niii..huhu..:(

15 april LSP 401
20 april HSM 318
21 april HSE 252E
22 april HPA 201E
23 april HSI 234
30 april UAW 302

So, camne ika..ehmm kne la start study dah..bes kan jadual peksa ko..huahuahua..
Buat member2 n senior2..especially 4 bdak2 harapan, bdk2 arkeologi n my bucuk..huhu..saye bernama NOOR ZULAIKHA BT TAJUL AMER..nombor matrik 96180..no IC opss terlebey suda..nak mohon maaf kalau de pe2 yang secara sengaja atau x sengaja mengguris hati n perasaan u all..nobody perfect rite..doakan kejayaan kte bersame 4 final exam nanti ok...dun wori pe2 yg korg bt kat aku..aku maafkan dah..hehehe..

PERJUANGAN BELUM SELESAII..

(page ini ditaja oleh Edaran Tan Chong Motor n Beras Basmati terbaik dari Ladang)


10 comments:

rizuan mh said...

relax..jgn gelabah ok..jawapan sume ade kat ujung mate pen...

yg penting pe???

kerjasama...

huh banyak laa...ne bleh kerja sama dlm exam...hahahahaha

well...good lucK ok syg.

doakan kejayaan bersame, insya-Allah..

Anonymous said...

cyg..bucuk tu sape ek :p

Diyana Ra'il said...

buat ika@tomato yg cumey (ko la paling cumey dlm silent killers..huhu),update gak blog ko ni yek..
pe2 pun,gd luck..usaha,doa dan takwa spya kta smua dpt kptsn yg terbaik utk diri kta dan insan yg kta syg.
mhon maaf sgala khilaf..

Anonymous said...

hahah gambate

jiman said...

cantik blog ni.sejuk je kan..sesuai dgn title, little garden.mesti orgnya pun cantik juga kan

mahfuedzha said...

alamak la ika... awatla sume org dok puji ko terang2an nih... aku nk keji pon rsa serba salah... heheheh... well, chaiyyokkk!!! wish u the veru best 4 the exam... aku pon mntk halal segala2nya... ek... sayang lho!

rizuan mh said...

weh puzah ko x komen pun blog aku..

jiman said...

hai si comel manis..mcm mane nak hendsome mcm pakwe awk tu sebab saye nak tekel awk la..boleh ke. selalu nampak awk tapi tak berani nak tegur hihi

good luck in your exam ok.

saye doakan awk sukses selalu. sem depan harapnye dpt selalu tgk awk lagi.kalau ade keberanian saye nak tegur awk la..hihi

salam alaika ya comel :)

rizuan mh said...

good luck syg..do the best.i'm alwes suportin you =)

doakan kejayaan bersama, insya-Allah.

thanx for ebritin

manje said...

nak keji la..
yekkkkkk..
hahahha...
x come...
hahahahhahaah